Heidi Klum poseerasi härskistä kuvakulmasta – miesten pasmat sekaisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heidi Klum on tehnyt muodin parissa pitkän ja näyttävän uran. Saksalaistähti aloitti mallinuransa jo 1990-luvun alussa, ja sittemmin hänet on nähty niin lukuisissa mainokssissa, muotilehtien kansissa kuin catwalkeillakin.

Tällä kertaa Heidi on poseerannut biksuissa hieman poikkeuksellisessa kuvakulmassa. Hän nimittäin venyttelee vartaloaan siten, että kamera ikuistaa puuhia videolle hänen jalkojensa välistä. Erikoinen kuvakulma on saanut ainakin päivityksen sydän-napin kuumaksi.

Heidi Klum meni vuonna 2019 naimisiin Tokio Hotel -yhtyeen laulajana parhaiten tunnetun Tom Kaulitzin kanssa. Saksalaismalli on ollut aikaisemmin naimisissa RnB-tähti Sealin kanssa. Klum on viime vuosina tullut tunnetuksi erityisesti Talent-sarjan amerikkalaisversion tuomarina.