Adele paljasti keikkojensa peruuntumisen syyn: ”Ei olisi tullut tarpeeksi hyvä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulajatar Adelen oli määrä esiintyä Las Vegasissa viikonloppuisin tammikuusta huhtikuuhun asti. Nainen perui konserttirupeaman viime hetkellä. Nainen on nyt sanonut, ettei kadu peruutuksia.

Adele sanoi äsken BBC Radio 4:lle, että perui Las Vegasin residenssinsä tammikuussa, koska esitys ei yksinkertaisesti vastannut hänen tasoaan. Huolimatta siitä, että hän sai pettyneiltä faneilta kovaa vastarintaa peruutuksiin, hän ei halunnut tuotannon ja kävijöiden käyttävän rahaa puolivalmiiseen esitykseen.

– Et voi ostaa minua, et voi ostaa minua hinnalla millä hyvänsä. En aio esiintyä vain siksi, että minun olisi pakko tai koska ihmiset tulevat muuten pettymään tai koska menetämme paljon rahaa. Esitys ei ollut tarpeeksi hyvä, Adele kertoi ja sanoi, että hän mielummin peruutti koko esityksen kuin olisi tehnyt sen ala-arvoisesti.

Adele ei ole antanut korvaavia päivämääriä, koska hän ei halua tuottaa enempää pettymyksiä faneille. Hän ilmoittaa uudet konsertit sitten, kun se on täysin varmaa.