Pariskunta saa vihapuhetta osakseen – syynä miehen ylipaino

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jos nainen on pullukka, puhutaan yleensä kehopositiivisuudesta. Jos mies on ylipainoinen, otetaan ensimmäisenä puheeksi sydänkohtauksen riski. Tämä on maailma vuonna 2022.

Sienna ja George ovat olleet yhdessä neljä vuotta. Heillä on yksi yhteinen lapsi ja pariskunta suunnittelee häitä. He ovat onnellisia, mutta saavat runsaasti palautetta parisuhteestaan lähinnä pariskunnan painoeron vuoksi. Sienna on hoikka nainen, mutta Georgella on runsaasti ylipainoa. Tämän väitetään tekevän pariskunnasta epäsopusuhtaisen ja ihmiset uskovat, että Sienna on Georgen kanssa ainoastaan rahan takia.

Sienna näki Georgen televisiossa ja lähetti miehelle viestiä. Heillä klikkasi välittömästi. Kun pari ryhtyi esittelemään leveää elämäntyyliään ja rakkauttaan netissä, saivat he runsaasti vihapuhetta osakseen. Nyt he ovat päättäneet näyttää maailmalle, että arvostelevat kommentit kertovat enemmän lähettäjistä itsestään kuin Georgesta ja Siennasta.

– Voit olla laiha ja ryypätä päivät päästään tai polttaa askin savukkeita päivässä, Sienna sanoo.

– He ainoastaan vihaavat sitä, että lihava mies on onnellinen ja hänellä on kaikkea tätä kuin minulla. He vihaavat, että minulla on viehättävä nainen, George luettelee.