Rob Kardashian ja Blac Chyna pääsivät sovintoon – alastonkuvien levitys ei etene oikeuteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Glamourmalli Blac Chyna haastoi Rob Kardashianin oikeuteen, koska mies julkaisi Chynan alastonkuvia ja -videoita sosiaalisessa mediassa heinäkuussa 2017. Tapausta tutkittiin alastonkuvien tahallisena levittämisenä. Nyt kaksikko on sopinut asian oikeussalin ulkopuolella, mutta ehdoista ei ole hiiskuttu julkisuuteen.

Page Sixin mukaan Rob Kardashian jakoi sarjan rohkeita julkaisuja osana parin myrskyisää eroa heidän kihlauksensa päätyttyä. Asia on todennäköisesti soviteltu rahalla. Blac Chyna on hakenut Kardashianeilta korvauksia useaan eri otteeseen.

Aiemmin kaksikko päätti erillisen oikeudenkäynnin, jossa Chyna oli haastanut Kardashianin ja hänen perheensä oikeuteen kunnianloukkauksesta. Oikeuden tuomarit päättivät, että Kardashian-Jenners ei ole herjannut Chynaa, joten he eivät myöntäneet naiselle vahingonkorvauksia. Kaksikolla on viisivuotias Dream-tytär.