Jennifer Nicole Lee säväyttää kuvillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Jennifer Nicole Lee tunnetaan fitness-tähtenä ja ruokakirjailijana, jonka teesejä miljoonat naiset noudattavat. Ylipainoinen perheenäiti laihdutti 40 kiloa totaalisen elämänmuutoksen myötä ja nousi julkkikseksi. Nykyisin Leellä on satoja tuhansia seuraajia eri somekanavissa.

Taannoin Kandy Magazine -lehdessä ilman vaatteita pelkästään bodypaintissa poseerannut kaunotar on nyt kuvattu keikistelemässä kameran edessä upeassa kuosissa ja sinisissä biksuissa. Tässä vartalossa ei varmastikaan ole grammaakaan ylipainoa.

Jennifer Nicole Lee tunnetaan siitä, että monissa otoksissa hänen yllään nähdään minikokoiset biksut, joista muodot ovat lähes pursuamaisillaan ulos. Perheenäiti esittelee uusia kurvejaan syystäkin, sillä hänen esimerkillään tuhannet naiset ovat onnistuneet laihduttamaan – enemmän tai vähemmän.