Joan Smalls esitteli biksukuosinsa – ja näyttävästi esittelikin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puertoricolainen supermalli ja näyttelijä Joan Smalls tuli alun perin tunnetuksi kosmetiikkayritys Estée Lauderin kasvona. Uransa aikana nainen on loistanut muun muassa Tom Fordin mallina, minkä lisäksi moni muistaa hänet Victoria’s Secret -alusvaateketjun enkelinä.

36-vuotias mallikaunotar ei ole ollut viime aikoina kovin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, mutta nyt hän on poseerannut tyylikkäästi biksuissa hopeanhohtoisissa tunnelmissa. Samalla hän vahvistaa olevansa edelleen huippunäyttävässä kunnossa.

Niukoissa biksuissa Joan Smalls korostaa hänen huippukunnossa olevaa mallivartaloaan. Matkansa aikana nainen on julkaissut kuvia myös Big Major Cay -saarilta, jotka tunnetaan niiden vapaana liikkuvista possuista, joiden kanssa Joan Smalls pääsi myös yhteiskuvaan.