Ohjaaja Jean-Marc Vallée menehtyi 58-vuotiaana – kuolinsyy selvisi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadalainen huippuohjaaja Jean-Marc Vallée menehtyi yllättäen mökillään Quebec Cityssa viime vuoden lopulla. Hän oli tuolloin 58-vuotias. Miehen kuolinsyyksi on sittemmin todettu sydänkohtaus. Hänet tunnettiin varsinaisena terveysintoilijana, eikä Vallée käyttänyt edes alkoholia eläessään.

Muun muassa Dallas Buyers Club ja Big Little Lies -elokuvista tunnettu ohjaaja oli valmistellut tapaninpäivän illallista ystävilleen, kun hän oli yllättäen kuollut 25. joulukuuta aikana. Hänet löydettiin tapaninpäivän aamuna. Mies on himokuntoilija, joka harjoitti myös erilaisia hengitystekniikoita. Kaiken piti olla hyvin.

Deadlinen mukaan useat julkkikset ovat esittäneet suruvalittelunsa Valléen poismenon johdosta. Ohjaajaa jäi suremaan kaksi lasta, Alex ja Émile -nimiset pojat sekä joukko sisaruksia. Sydänkohtauksen syytä ei ole kerrottu.