Satakiloiset siskot -sarjan Amy haluaa lisää lapsia – lääkäri saattaa suositella toisin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Satakiloiset siskot -sarjan tähti Amy Slaton onnistui laihdutusyrityksessään ja hän pääsi lihavuusleikkaukseen. Nainen tuli pian tämän jälkeen raskaaksi. Nyt hän on valmis saamaan lisää lapsia.

Hänen perheensä on selvittänyt DNA-testien perusteella suvun alkuperää. Selviää, että heillä on englantilaisia, skotlantilaisia ja Pohjois-Eurooppalaisia sukujuuria. Amy myöntää saman keskustelun yhteydessä, että haluaisi Cage-pojalle pienemmän sisaruksen ennen kuin hän kasvaa liian vanhaksi. Naisen laihdutusprosessi on kuitenkin kesken.

Amyn sisarukset kehoittavat naista ensin vierailemaan lääkärinsä vastaanotolla, jotta saa lisää tietoa terveydentilastaan ja siitä, kuinka laihduttaminen edistyy. Hänen siskonsa kuitenkin tietävät, että nainen on tehnyt ovulaatiotestejä tullakseen raskaaksi oikeana ajankohtana.