Justin Bieber tänään Suomessa – aikatauluun merkittävä muutos

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieber esiintyy Helsingin Kaisaniemessä tiistaina 9. elokuuta. Tapahtumaa järjestävä Weekend Festival on tiedottanut viime hetken muutoksista, jotka koskevat tähden esiintymisaikataulua.

Justin Bieberin oli määrä aloittaa esiintymisensä vasta 22:15. Esiintymisaikaa on kuitenkin siirretty yli tunnilla alkuperäistä aikaisemmaksi. Näin ollen Bieber nousee lavalle jo kello 21:00.

Illan ensimmäinen artisti, suomalainen Sebastian Noto aloittaa esiintymisensa 16:15. Seuraavana vuorossa on Mikael Gabriel kello 17:45 ja brittiläinen Mimi Webb kello 19:15. Lämmittelijänä oli tarkoitus olla myös Noah Cyrus, joka kuitenkin perui Helsingin keikkansa.

Bieberin fanit joutuivat etukäteen jännittämään, toteutuuko tähden Suomen konsertti. Laulaja nimittäin joutui perumaan kesän esiintymisiään kärsittyään Ramsay Huntin oireyhtymän aiheuttamasta kasvohalvauksesta. Heinäkuun loppupuolella Helsingin keikan tiedotettiin kuitenkin toteutuvan.