Karannut vuohi tuhosi koruliikettä – karkasi seuraavana päivänä uudelleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Espanjassa on ihmetelty huonosti käyttäytyvää vuohta, jota aidat eivät vaikuta pidättelevän. Sarvipää aiheutti kaaosta Cartagenassa kahtena peräkkäisenä päivänä, vaikka se otettiin jo välissä kertaalleen kiinni.

Vuohi pääsi ensi kertaa irralleen Cartagenassa keskiviikkona 3. elokuuta iltayhdeksän aikaan. Eläin nähtin juoksemassa ympäri kaupungin keskustaa poliisit kintereillään. Lopulta eläin tunkeutui paikalliseen koruliikkeeseen rikottuaan ensin sen ikkunan.

Vuohi otettiin kiinni koruliikkeen vessasta ja toimitettiin paikalliselle maatilalle. Jo seuraavana päivänä vuohi onnistui kuitenkin karkaamaan lammasaitauksesta. Viranomaiset etsivät karkulaisia tuntikausien ajan, kunnes se viimein paikannettiin uudelleen.

Murcia Today -lehden mukaan poliisilla ei ole hajuakaan siitä, kuka vuohen omistaja on. Eläin toimitettiin jälleen samalle maatilalle kuin ensimmäisen kiinnioton jälkeen.