Hämmentävä takaa-ajo videolle – poliisit jahtasivat kalkkunaa asunnossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poliisit joutuvat Yhdysvalloissa toisinaan erikoisiinkin takaa-ajotilanteisiin. Taannoin virkavalta sai Wisconsinin osavaltiossa hoidettavakseen tehtävän, jonka aika höyhenet pöllysivät toden teolla. Wausaun poliisilaitos sai elokuun alussa hälytyksen paikallisesta asuinrakennuksesta.

Toisessa kerroksessa sijaitsevaan asuntoon on tunkeutunut villi kalkkuna. Poliisit saapuivat noutamaan kutsumatonta vierasta suojavarusteet yllään. Linnun nappaaminen ei sujunut aivan helposti, kuten tilanteesta kuvattu viraalivideo osoittaa. Lopulta kalkkuna saatiin kuitenkin kiinni. Se vapautettiin myöhemmin takaisin luontoon.

– Tämä toden teolla osoittaa, kuinka arvaamattomia tehtäviä poliisejamme pyydetään toisinaan hoitamaan, Wausaun poliisipäällikkö Todd Baeten kuvaili CBS-uutissivuston mukaan.