Renny Harlin ohjaa piinaavan kauhuelokuvan jatko-osan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaisen Renny Harlinin Hollywood-läpimurtoelokuva oli vuonna 1988 ilmestynyt Painajainen Elm Streetillä 4. Nyt ohjaaja on palaamassa kauhun pariin, sillä hänet on kiinnitetty piinaavan kauhuelokuvan jatko-osan ohjaajaksi.

Vuonna 2008 ilmestynyt yhdysvaltalainen The Strangers on saamassa peräti kolme jatko-osaa, joiden taustalla häärii muun muassa The Ringin tuottanut Roy Lee. Bloody Disgusting -sivuston mukaan ainakin yhden jatko-osan ohjaajaksi on kiinnitetty Renny Harlin. On olemassa jopa mahdollisuus, että hän ohjaa kaikki kolme elokuvaa.

Sarjamurhaajakauhua ja psykologista jännitystä yhdistelevässä The Strangers -elokuvassa tavallinen pariskunta joutui kotonaan kolmen naamioituneen tappajan piinaamaksi. Elokuvan inspiraationa olivat tosielämän Charles Mansonin perheen murhat. Elokuva sai myöhemmin jatko-osan The Strangers: Prey at Night.

Renny Harlin on kiireinen mies, sillä hänellä on parhaillaan työn alla useampikin elokuvaprojekti. Tulossa ovat muun muassa toimintatrilleri The Bricklayer ja uusi Komisario Palmu -elokuva.