Spotifyn käyttäminen uudistuu – sisällöt kahteen eri osioon

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Spotify-musiikkipalveluun on tulossa uudistus, jonka pitäisi selkeyttää sen kotinäkymää. Jatkossa suoratoistopalvelun etusivu on jaettu älypuhelinsovelluksessa kahteen erilliseen osaan.

Spotifyn kotinäkymään tulee omat osionsa musiikille ja podcasteille. Näin ollen esimerkiksi Spotifyä pääasiassa musiikin kuunteluun käyttävien kotinäkymä ei enää täyty podcast-suosituksista, ja päinvastoin.

Spotifyn mukaan musiikkisyötteessä nähdään käyttäjän viimeksi kuuntelemia artisteja, uusia julkaisuja ja musiikkimakuun perustuvia soittolistasuosituksia. Podcast-syötteessä nähdään puolestaan kuunneltujen podcastien viimeisimmät jaksot ja suosikkeihin perustuvia suosituksia uusista podcasteista.

Uudistus on jo ilmestynyt Spotifyn Android-käyttäjille tuoreessa päivityksessä. Sen kerrotaan saapuvan pian myös palvelun iOS-käyttäjille.