Älä tee alkeellista virhettä helteellä – muista nämä viisi asiaa

Koti & Asuminen Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa saadaan tällä viikolla nauttia jälleen helteistä, vaikka meteorologit julistivat heinäkuun lopussa, että seuraavia helteitä saataisiin odottaa kesään 2023 saakka. Toisin onneksi kävi, ja viikonloppuna elohopea voi nousta jopa yli 30 asteen varsinkin eteläisessä Suomessa. Helteeseen täytyy kuitenkin osata varautua oikein.

Moni tekee esimerkiksi sen alkeellisen virheen, ettei juo riittävästi helteellä. Silloin illalla voi iskeä nestehukka ja sen myötä piinaava päänsärky. Oheisella videolla kerrotaan lyhyesti mitä seikkoa jokaisen tulee huomioida helteellä, jotta siitä voi nauttia parhaalla mahdollisella tavalla ja mukavasti. Nyt on nimittäin aika nauttia, kun kesäkelejä saadaan vielä elokuussa Suomeen.