Marika Fingerroos poseerasi kylpylässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunotar Marika Fingerroos on jättänyt viime vuosina pintajulkisuuden taakseen ja esitellyt elämäänsä lähinnä sosiaalisessa mediassa. Taannoin Fingerroos kertoi joutuvansa näkemään todella vaivaa kurviensa eteen, mutta ainakin kova työ näyttää tuottavan upeita tuloksia.

Nyt Marika on suunnannut nautiskelemaan elämästä kylpylään, jossa hän poseeraa kameralle uimapuvussa. Kuvakulma on valittu sellaiseksi, että hänen takapuolensa nousee vääjäämättä kuvassa päärooliin. Osansa huomiosta saa toki myös Fingerroosin treenattu selkä.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, pyörittää nykyisin intiimivälineitä myyvää Sain.fi-verkkokauppaa. Marika nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.