Nainen soitti 11 000 vihaista puhelua poliisille – joutui pidätetyksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hätänumeroihin tehdyillä turhilla soitoilla voi olla kalliit seuraukset. Eräs Yhdysvaltojen floridassa asuva nainen joutui pidätetyksi tehtyään peräti 11 000 soittoa poliisille pelkästään tämän vuoden aikana.

Carla Jeffersonia syytetään St. Petersburgin ja Pinellasin piirkunnan poliisilaitoksiin kohdistuneesta häirinnästä. Naisen kerrotaan soitelleen poliisiasemille haukkuakseen puhelimeen vastanneita, kiroillakseen heille ja riidelläkseen heidän kanssaan. Heinäkuussa puheluita kertyi vain yhden vuorokauden aikana 512 kappaletta.

New York Post -lehden mukaan floridalaisnainen soitti poliisiasemille keskimäärin 30 kertaa päivässä. Jopa 10 prosenttia St. Peterburgin poliisiasemalle tänä vuonna tehdyistä soitoista oli hänen tekemiään.

Oikeuden pöytäkirjoissa Jeffersonin kerrotaan yllyttäneen poliisia hakemaan hänet kotoaan. Nainen ei kuitenkaan suostunut avaamaan viranomaisille ovea ja näytti heille keskisormea. Lopulta Jefferson pidätettiin heinäkuun lopussa.