Olivia Culpo testasi viinijoogaa – some riemastui: ”Tämän pitäisi olla olympialaji”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen malli Olivia Culpo tuli tunnetuksi ympäri maailmaa vuonna 2012 voittaessaan Miss Universum -kilpailut. Nykyisin kaunotar työskentelee myös näyttelijänä ja hänet on nähty muun muassa Amy Schumerin I Feel Pretty -elokuvassa. Missikaunotar on viime aikoina lomaillut näyttävästi ympäri maailmaa.

Tällä kertaa Olivia on kokeillut eräänlaista viinijoogaa, sillä hän ja siskonsa yrittivät temppua, jossa he nojaavat sylikkäin selälleen lattialle ja samaan aikaan Aurora Culpo juo viiniä siskonsa suussa olevalla viinilasilla. Kuten arvata saattaa, meni temppu lopulta pieleen. Kommenteissa joku kuitenkin ehdotti tätä olympialajiksi, ja siinä on kyllä ajatuksen siemen.

30-vuotias Olivia Culpo kertoi taannoin pyrkivänsä syömään terveellisesti 80 prosenttia ajasta ja loput 20 prosenttia hän herkuttelee. Culpo on kokenut saavansa hyvästä ruuasta ja herkuista lohtua, minkä vuoksi hän ei ole halunnut kieltää niitä itseltään. Taannoin Culpo pääsi jo toistamiseen uimapukujen raamatun Sports Illustrated -aikakauslehden maailmankuulun uimapukunumeron sivuille.