Farmi Suomi tekee paluun – tässä on hurja osallistujajoukko

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositussa Farmi Suomi -realitysarjassa joukko suomalaisjulkkiksia lähetetään maaseudulle raatamaan. Tähdet ottavat toisistaan mittaa erilaisissa maatilanhotoon liittyvissä kisoissa Pieksänmäen seudulla. Sarja saa jatkoa neljännen tuotantokauden merkeissä.

Farmi Suomi -sarjan uudet kilpailijat on nyt julkistettu. Mukaan ovat kyläkauppias Sampo Kaulanen, yleisurheilija Jade Nyström, yrittäjä Susanna Penttilä, Miss Suomi Essi Unkuri, manageri Meri Aalto, laulaja Helena Lindgren, psykologi Veltto Virtanen, näyttelijä Johanna Puhakka, kokki Teemu Laurell, toimittaja Katri Utula, somepersoona Joona Puhakka, laulaja Mariko Pajalahti sekä hius- ja meikkitaiteilija Antonio Flores.

Kauden aikana Farmille palaavat myös edelliskausilta tuttut ex-mäkihyppääjä Janne Ahonen ja kauneusalan yrittäjä Henny Harjusola. Ohjelman juontajana toimii toistamiseen Susanna Laine.

Kaikki 13 kilpailijaa ovat jo matkanneet Farmille ulkomaailman ulottumattomiin. Kolme viikkoa kestävän kisan voittaja saa palkinnokseen 30 000 euroa. Uudet jaksot alkavat Nelosella vuoden 2023 puolella.