Harlinien vauva sai eksoottisen nimen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvaohjaaja Renny Harlinin ja hänen puolisonsa, näyttelijä Johanna Harlinin nesimmäinen yhteinen lapsi syntyi 19. heinäkuuta. Pariskunta kertoi perhetapahtumasta sosiaalisen median tileillään. Nyt julkkispari on paljastanut samassa foorumissa myös pienokaisen nimen.

Lauantaina iltapäivällä Suomen aikaa Harlinit julkaisivat Instagramissa ihastuttavan kuvapäivityksen, jossa vanhemmat ja vauva poseeraavat metsän siimeksessä kesäisissä tunnelmissa. Samalla tekstissä todettiin lyhyesti, että pienokaisen nimi on Coco Liisa Maria Harlin.

Omasta realitysarjastaankin tunnetut Harlinit kuvailevat vauvaansa reippaaksi, kiltiksi ja uteliaaksi tyypiksi, joka rakastaa haleja ja pusuja. He viittasivat lapseen nimellä Pumpkin, mutta tiedossa ei ole onko kyseessä virallinen nimi vai pelkkä lempinimi. Pariskunta on aikaisemmin vihjannut lapsen nimen olevan jo valittu.