Pelastuslaitokselle odottamaton tehtävä – peuranvasa uima-altaassa Loimaalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kesällä pelastuslaitoksia työllistävät niin Suomessa kuin maailmallakin uimapaikoissa vaaratilanteisiin joutuneet ihmiset. Toisinaan pelastajat saavat kuitenkin tehtäväkseen pelastaa myös esimerkiksi uima-altaissa vaaraan joutuneita eläimiä. Näin kävi perjantaiaamuna Loimaalla.

Peuranvasa oli pudonnut tyhjään altaaseen Kollasmäentiellä Metsämaalla. Eläin ei päässyt ylös altaasta omin voimin. Apuun kutsuttiin pelastuslaitos, joka sai peuranvasan ahdingosta ilmoituksen kahdeksan aikaan aamulla.

Metsämaan vapaapalokunnan yksikön henkilöstö saapui paikalle ja nosti vasan pois altaasta. Loimaan lehden mukaan eläin jatkoi pelastetuksi tulemisen jälkeen matkaansa, eikä se kärsinyt vammoista onnettomuuden yhteydessä.