Turun Funikulaari hajosi jälleen – hulvaton ilmoitus someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Turkuun valmistui vuonna 2019 Kakolan funikulaarina tunnettu rinnehissi. Sittemmin funikulaarissa on ilmennyt hämmästyttävän usein ongelmia, joiden vuoksi se on ollut runsaasti poissa käytöstä ja välillä jopa viikkoja kerrallaan.

Myös tänään laite on hajonnut, ja tällä kertaa Turun liikennekeskus ilmoitti asiasta poikkeuksellisella tavalla. Se nimittäin mukaili Robinin Frontside Ollie -hittiä vikaantumisesta kertoessaan.

– Mä silmiäni usko en, kun se Funikulaari teki taas sen. Täydellisen vikatila yllätyksen. Joku Funin kyytiin ehkä jäi, kun se veti yllättäin. Täydellisen pysähdyksen, Turun liikennekeskus twiittasi tänään.

Tällä kertaa katkos jäi vain parin tunnin pituiseksi. Päivitys löytyy Twitteristä https://www.twitter.com/Turunliikenne/status/1558168224356638720.

Linnankadun ja Kakolanmäen välissä olevan radan pituus on 130 metriä, ja korkeuseroa asemien välillä on 30 metriä. Funikulaarin mahdollisista käyttökatkoksista tiedotetaan osoitteessa www.funikulaari.fi sekä nykyisin ajoittain myös sosiaalisen median kanavissa.