Hurjasti laihduttanut Adele rakastaa ruokaa – syö yhä Mäkkärissä kerran viikossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen laulaja Adele, eli Adele Laurie Blue Adkins, on laihduttanut kahden vuoden aikana 45 kiloa. Supertähti kertoi edellisen albuminsa julkaisun yhteydessä rakastavansa laihduttamisestaan huolimatta edelleen kokkailua ja ruokaa. Myös pikaruokaa.

– Viimeisin ateriani oli McDonaldsin kananugetit, Big Mac -hampurilainen ja ranskalaiset. Syön siellä vähintään kerran viikossa, Adele kertoi British Vogue -lehden haastattelussa.

Hän opetteli nuorempana kokkaamaan Jamie Oliverin ruoanlaittokirjan avulla ja onkin nykyisin hyvä keittiössä. Hänen bravuurinsa on tulinen pasta, jota peräti italialaiset ovat kehuneet. Adele julkaisi äskettäin Easy On Me -kappaleen, joka on tulevan albumin ensimmäinen sinkku.