Janni Hussin ralliura alkoi voitokkaasti: ”Huhhuh mikä viikonloppu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Janni Hussi ja hänen kihlattunsa Joel Harkimo viettävät parhaillaan hyvin ansaittua kesälomaa, ja kesän kruunasi loppukesästä tapahtunut omaan kotiin muuttaminen. Hussi ryhtyi taannoin juontotöiden lisäksi myös yrittäjäksi ja Syke-sarjan näyttelijäksi. Syyskuussa hän aloittaa Big Brother -realitysarjan juontajana.

Kerroimme aiemmin miten Janni teki uuden aluevaltauksen ja ryhtyi ralliauton kartturiksi. Hussi ajoi viikonloppuna Lahti Historic Rally -rallikilpailussa Sami Pajarin kartturina Ford Escort BDA-autolla. Vaikka tiimi kärsi alkutaipaleella teknisiä ongelmia, oli kisa lopulta menestys. Sami ja Janni ajoivat nimittäin upeasti luokkavoittoon ja kokonaiskilpailun kolmanelle sijalle. Hussi oli syystäkin innoissaan.

– Huhhuh mikä viikonloppu. Emmä osaa ees sanoa vielä mitään. Luokkavoitto ja kokonaiskisan kolmas. Ei yhtään huonosti tällä takavetosella kaunottarella. Nyt vähä ruokaa, juomaa ja unille, Janni Hussi kirjoitti somessa.

– Tää ei varmasti jäänyt viimoseksi ralliksi, hän vielä lisäsi.

Ralliprojekti sai alkunsa viime keväänä, kun nuorten maailmanmestaruuden rallissa taannoin voittanut Sami Pajari soitti Aamulypsyn studioon ja tarjosi Jennille kartturin pestiä. Hussi tarttui tarjoukseen ja nyt vuorossa on ralliautoon kartturin penkille istuminen. Nyt Janni on julkaissut sosiaalisessa mediassa videomateriaalia soratiellä kiiltävästä punaisesta autosta.