Britney Spearsin häissä kuokkinut exä tuomittiin – rikkoi kotirauhaa ja pahoinpiteli vartijan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Britney Spears meni kesäkuussa naimisiin Sam Asgharin kanssa, mutta häitä varjosti raju välikohtaus. Tähden ex-aviomies Jason Alexander pidätettiin hänen tunkeuduttua luvatta hääpaikalle. Nyt mies on saanut tuomion teosta.

Alexander tuomittiin oikeudessa törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja pahoinpitelystä. Hän ei kiistänyt syytteitä oikeudessa. Koska Alexander vietti jo 64 vuorokautta pidätettynä, ei hän kärsi tuomioista enempää vankeusrangaistusta.

Alexander oli tunkeutunut Spearsin Kaliforniassa sijaitsevaan kotiin häävalmistelujen aikana. Hänen kerrottiin muun muassa yrittäneen päästä sisään tähden makuuhuoneeseen. Syyttäjien mukaan Alexander myös vahingoitti ovea ja pahoinpiteli paikalla ollutta vartijaa.

Tähden kanssa 55 tunnin ajan vuonna 2004 naimisissa olleelle Alexanderille langetettiin People-lehden mukaan myös lähestymiskielto. Hänen on pysyteltävä vähintään 90 metrin päässä sekä Spearsista että pahoinpitelemästään vartijasta Richard Eubelerista.