Flow Festival teki uuden kävijäennätyksen – 90 000 ihmistä viikonlopun aikana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Flow Festival järjestettiin viikonloppuna Helsingin Suvilahdessa 12.-14. elokuuta 2022. Koronan vuoksi kaksi vuotta taukoa pitänyt suosikkifestivaali teki tänä vuonna uuden kävijäennätyksen.

Flow Festivalissa vieraili tapahtuman tiedotteen mukaan kolmen päivän aikana ennätykselliset 90 000 kävijää. Tapahtumassa kuultiin tänäkin vuonna niin pitkän linjan tunnettuja artisteja kuin nouseviakin nimiä laidasta laitaan eri lajityypeistä. Lisäksi tarjolla oli taidetta, puheohjelmaa ja runsas ruoka- ja juomavalikoima.

Festivaalin pääesiintyjiä olivat tänä vuonna Gorillaz, Florence + The Machine ja Nick Cave and the Bad Seeds. Viikonlopun aikana lavoille nousivat myös muun muassa Burna Boy, Princess Nokia, Bikini Kill, Michael Kiwanuka, Jamie xx, Fontaines D.C., Acid Arab, Vesala, Chisu ja Vesta.

Seuraava Flow järjestetään Suvilahdessa 11.-13. elokuuta 2023. Ensi vuoden tapahtumaan myydään jo rajoitettu erä Super Early Bird -lippuja.