Hämmentävä tilanne lehdistötilaisuudessa – poliitikko nielaisi mehiläisen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suorana lähetyksenä esitettävissä tilaisuuksissa nähdään toisinaan odottamattomiakin tilanteita. Erään kanadalaispoliitikon lehdistötilaisuus sai taannoin hämmentävän käänteen mehiläisen ansiosta.

Kanadan Ontarion provinssin pääministeri Doug Ford oli puhumassa lehdistölle Dundalkissa terveydenhuoltojärjestelmän mahdollisesta yksityistämisestä. Kesken puheen Ford näytti nielaisseen jotain epämieluisaa ja alkoi yskimään.

– Jessus sentään, nielaisin juuri mehiläisen, Ford totesi.

Ford jatkoi lehdistötilaisuutta yllättävästä välikohtauksesta huolimatta. Poliitikko epäili tilanteesta ikuistetun videon pyörin internetissä tiuhaan tahtiin. Arvaus osui oikeaan, sillä video lähti leviämään nopeasti viraalina Twitterissä ja muualla sosiaalisessa mediassa.