Kadonneen miehen jäänteet löytyivät meedion avulla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Brittiläinen Alex Holland katosi vanhempiensa kotoa Kentistä viime vuoden marraskuun lopulla. Hollandin viisikymppinen äiti, Rachel Holland, etsi poikaansa sen jälkeen taukoamatta. Lopulta kahden lapsen isän jäänteet löytyivät ojasta tämän vuoden helmikuussa.

Holland oli ottanut tammikuussa yhteyttä floridalaiseen meedioon, Mary Lawton Johnsoniin. Äiti halusi tietää, missä hänen 27-vuotias poikansa oli. Eri maassa asunut selvännäkijä kertoi saaneensa yhteyttä Alexin henkeen. Hän näki miehen kasvot vedessä.

Äiti otti yhteyttä poliisiviranomaisiin ja merkkasi karttoihin mahdolliset paikat ja vesistöt, joista heidän kannatti etsiä hänen poikaansa. Poliisit rauhoittelivat naista ja sanoivat, ettei selvännäkijöiden sanaan kannata luottaa. Lopulta paikalliset koiranulkoiluttajat löysivät Alex Hollandin ruumiin ojasta kasvot veteen päin.

Kuolinsyytä ei ole saatu selville, mutta hän ei ole hukkunut ojaan, koska keuhkoissa ei ollut vettä. Miehen elimistössä oli pieni jäämä kokaiinia ja alkoholia, mutta ei kuitenkaan kuolemaan johtanutta määrää. Itsemurhaan äiti ei usko, joten jäljelle jää vaihtoehto, että mies on surmattu.

Selvännäkijän mukaan Alexin on murhannut kolme ihmistä ja siirtänyt sen jälkeen ojan pohjalle. Poliisi on jättänyt tutkinnan avoimeksi, mutta ei usko meedion puheisiin. Äiti on tehnyt valituksen poliisin toiminnasta ja saamattomuudesta tutkinnassa, The Sun uutisoi.