Jukka Hilden pukeutui punaiseen barettiin – sotilasvalan esilukijana jääkärirykmentissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Duudsoneista tuttu suomalainen viihdejulkkis Jukka Hildén on vieraillut Utin jääkärirykmentissä viime viikonloppuna. Duudsoni ikuistettiin valokuviin punaiseen laskuvarjojääkäreillä tuttuun barettiin. Hän sai kunniatehtävän.

– Utin jääkärirykmentissä järjestettiin alokkaiden sotilasvala- ja vakuutustilaisuus. Valakaavan esilukijana toimi Duudsoneistakin tuttu laskuvarjojääkäri kurssilta nro 39, Jukka Hildén, utin jääkärirykmentistä kerrottiin.

Tukikomppanian ja Laskuvarjojääkärikomppanian alokkaat vannoivat sotilasvalansa ja antoivat sotilasvakuutuksen läheistensä läsnä ollessa. Rykmentin komentajan eversti Jussi Kosonen nimitti alokkaat jääkäreiksi.

– Utti on mulle tuttu paikka ja laskuvarjojääkärikoulu ei ainoastaan valmistanut mua tehtävieni tasalle isänmaan puolustajana, vaan ennenkaikkea antoi rohkeutta, taitoja, itsevarmuutta ja mielenlujuutta elämään. Niillä opeilla oon uskaltanut ottaa elämässäni hyppyjä tuntemattomaan!, Hildén paljasti ja kiitteli kunniatehtävästä.