Metallican laulaja James Hetfield eroaa – vuosikymmeniä kestänyt liitto on nyt ohi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Metallican laulaja James Hetfield ja hänen vaimonsa Francesca Hetfield ovat eronneet. Muusikko jätti avioerohakemuksen Yhdysvaltojen Coloradossa aiemmin tänä vuonna kaikessa hiljaisuudessa. Ex-pariskunnan läheiset ovat kertoneet TMZ:lle, että avioliitto päättyi kulissien takana ja suurelta yleisöltä piilossa.

Julkkispari meni naimisiin vuonna 1997 viiden vuoden seurustelun jälkeen. Heillä on kolme yhteistä lasta. Parin lapset ovat 24-vuotias Cali ja 20-vuotias Marcella tyttäret sekä 22-vuotias poika nimeltään Castor. Hetfield on aiemmin myöntänyt, että hänen alkoholiongelmansa ja vihanhallinnan vaikeudet ovat hankaloittaneet parisuhdetta. Hän on kuitenkin onnistunut saamaan perhe-elämänsä kasaan vaimonsa Francescan avustuksella.

– Perheeni menettäminen oli se asia, joka pelotti minua paljon, Hetfield tunnusti aiemmin Joe Roganille haastattelussa ja se myös motivoi miestä hakemaan apua ongelmiinsa.

Hetfieldin oma lapsuus oli rikkinäinen. Hänen isänsä hylkäsi perheen ja James Hetfield jäi kahdestaan veljensä kanssa äidin kuoltua. Hetfield hakeutui vieroitushoitoon viimeksi vuonna 2019, jolloin myös Metallican kiertue katkaistiin.