Hurja huhu: Megan Fox ja Machine Gun Kelly eronneet?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Megan Fox ja artisti Machine Gun Kelly kihlautuivat alkuvuodesta. Nyt pariskunnan rakkauden laatua on kuitenkin kyseenalaistettu ja fanit ovat jopa epäilleet heidän eronneen. Todisteena on Megan Foxin sosiaalisen median tili, jolla ei ole näkynyt enää rakastavaan sävyyn tehtyjä päivityksiä kumppanistaan.

Heidän viimeisin yhteiskuva on toukokuulta. Kuva on julkaistu Kourtney Kardashianin ja Travis Barkerin hääjuhlista. Sen jälkeen yhteiskuvia tai edes mitään parisuhteeseen viittaavaa ei ole julkaistu, Gawker uutisoi. On jopa epäilty, että Megan Fox matkii sinkkuelämään siirtymisessä ystäväänsä Kim Kardashiania.

Megan Fox tai Machine Gun Kelly eivät ole kommentoineet väitteitä suuntaan tai toiseen. Machine Gun Kelly kosi Megan Foxia Puerto Ricossa, Spa Botánicon edustalla Ritz-Carlton Dorado Beachin luksushotellissa 11. tammikuuta. Kaksikko seurusteli sitä ennen 1,5 vuotta.

– Jotenkin näin puolitoista vuotta myöhemmin, käveltyämme yhdessä helvetin läpi ja naurettuamme enemmän kuin koskaan kuvittelin olevan mahdollista, hän pyysi minua naimisiin kanssaan. Ja aivan kuten jokaisessa elämässä ennen tätä ja jokaisessa tulevassa elämässä, sanoin ”kyllä”, Fox kirjoitti tällöin Instagramissa.