Kim Kardashian mainostaa kurveillaan – vievät samalla huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi viihdemaailman kuluneen vuoden puhutuimmista romansseista oli 45-vuotiaan Kim Kardashianin ja 28-vuotiaan koomikko Pete Davidsonin suhde. Suhteen kerrottiin elokuussa päättyneen sopuisissa merkeissä vaativien aikatauluongelmien ja etäisyyksien vuoksi. Myös ikäerolla uskotaan olleen osuutta asiaan.

Kardashianien perhe on mainio esimerkki siitä miten yksi perhe voi kaupallistaa koko elämänsä kaikissa mahdollisissa foorumeissa. Nyt perheen tunnetuin kaunotar Kim on esitellyt miten hän onnistuu valjastamaan kurvinsa esimerkiksi kuulokkeiden markkinointiin.

Äskettäin Kim Kardashianin ja Pete Davidsonin kerrottiin siis eronneen. Pari yhdistettiin toisiinsa romanttisissa merkeissä ensi kertaa lokakuussa 2021. Pari teki suhteestaan Instagram-virallisen maaliskuussa ja esiintyi ensi kertaa yhdessä punaisella matolla toukokuussa. Kardashian kertoi The Kardashians -realitysarjassa ihastuneensa koomikkoon juontaessaan Saturday Night Live -ohjelmaa, jossa myös Davidson on mukana.