Marika Fingerroos pyöräili – näky vei autoilijoiden huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunotar Marika Fingerroos on jättänyt viime vuosina pintajulkisuuden taakseen ja esitellyt elämäänsä lähinnä sosiaalisessa mediassa. Taannoin Fingerroos kertoi joutuvansa näkemään todella vaivaa kurviensa eteen, mutta ainakin kova työ näyttää tuottavan upeita tuloksia.

Tällä kertaa Marika on suunnannut pyöräilemään melko näyttävässä asussa, joka taatusti huomattiin jokaisen vastaan tulleen autoilijan toimesta. Näyttävä kurvitar oli liikkeellä melko niukassa asussa ja kertoi pyöräilyn olevan helppo, mukava ja vaivaton tapa pitää kuntoa yllä.

– Itse tykkään myös erityisesti, kun näen samalla luontoa ja erilaiset tuoksut tulee esille, mitä autoillessa edes huomaa. Ihanaa tiistaita ja turvallista koulumatkaa kaikille koululaisille, kohukaunotar totesi kuvan yhteydessä.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, pyörittää nykyisin intiimivälineitä myyvää Sain.fi-verkkokauppaa. Marika nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.