Demi Rose esitteli rintojaan rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilaiskurvitar Demi Rose on ryhtynyt rahastamaan innokkaimpia seuraajiaan rohkeilla kuvillaan, mutta hän jakaa edelleen kuviaan myös maksutta sosiaalisen median kanavissa. Nykyisin hänellä onkin jo esimerkiksi Instagramissa yli 18 miljoonaa seuraajaa.

Tällä kertaa Demi on suunnannut nautiskelemaan rantaelämästä ja rajattomasta rusketuksesta Kreikkaan, jossa hänet kuvattiin Mykonosin saarella. Siellä hän makoili rannalla rinnat lähes paljaana, vain pienet sydäntarrat nänniensä päällä. Päässä hänellä oli lisäksi suurikokoinen hellehattu ehkäisemässä pahinta paahdetta.

Taannoin Demi Rose vihjaili liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.