Dua Lipa keikisteli biksuissa – upea auringonpalvoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poptähti Dua Lipa on nauttinut maailmanlaajuisesta suosiosta etenkin Future Nostalgia -albuminsa myötä. Äskettäin hän päätyi jälleen plagiointisyytösten keskiöön. Yhdysvaltalainen reggaeyhtye Artikal Sound System nosti oikeudessa kanteen, jonka mukaan Dua Lipan single Levitating olisi plagioitu heidän Live Your Life -kappaleestaan.

Äskettäin Dua julkaisi sosiaalisessa mediassa upean kuvakoosteen, jossa hän ja ystävänsä nauttivat biksuissa aurinkolomasta. Nyt vuorossa on poptähden omat kuvat, joissa asuvalinta on tosin sama kuin ystävien kanssa oli taannoin.

Taannoin lauluntekijät L Russell Brown ja Sandy Linzer nostivat kanteen, jossa Dua Lipan Levitating-kappaletta syytetään kopioksi. Brownin ja Linzerin mukaan Dua Lipan hitin alun melodia on kopioitu heidän kappaleistaan Wiggle and Giggle All Night ja Don Diablo. Muusikot huomauttivat Dua Lipan myöntäneen haastatteluissa saaneensa vaikutteita 1970- ja 1980-lukujen popmusiikista. Levitating-kappale julkaistiin vuonna 2020 ilmestyneellä Future Nostalgia -albumilla.