Kouvolan Teatteri myi eläkeläislippua 226 eurolla: ”Saimme palautetta”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kouvolan Teatteri on julkaissut sosiaaliseen mediaan päivityksen saamastaan palautteesta. Teatterin nettisivuilla oli ilmoitettu Ihan metsässä -esityksen eläkeläislipun maksavan 226 euroa kappaleelta. Kyseessä on tietenkin inhimillinen virhe.

– Saimme palautetta, että kantaesityksen 15.9. saavan Ihan metsässä näytelmän eläkeläisliput ovat turhan tyyriit.Emme myönnä näppäilyvirhettä. Sen sijaan tiputamme hinnan nyt 26 euroon, eli kyseisen näytelmän eläkeläisliput myydään tästä eteenpäin lähes 90 prosenti alennuksella!, Kouvolan Teatteri tiedottaa hauskasti.

Julkaisu on loistava esimerkki siitä, kuinka virheen voi kääntää voitoksi. Ihan metsässä on osa Kymenlaakson ihme – Metsäteollisuutta 150 vuotta -juhlaa. Esityksessä kerrotaan perinnöksi saadun metsän ja sen omistukseen liittyvistä kommervenkeista. Teoksen on laatinut Iira Halttunen ja ohjannut Seppo Honkonen.