Sointu Borg kuvasi itsensä pukuhuoneessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Juontaja, televisiotähti ja yrittäjä Sointu Borg on tehnyt näyttävän uran Diili-ohjelman voittonsa jälkeen, mutta sitä ennen hänellä oli jo pitkä ura monellakin eri alalla. Elämänkokemusta ja näkemystä löytyy siis enemmän kuin monilla ikätovereilta. Äskettäin hän julkaisi somessa upean listan asioista, joita hän kertoisi parikymppiselle itselleen.

Nyt Sointu on muilta kiireiltään ehtinyt ottaa hieman taukoa ja rentoutua spassa. Lahjastaan nauttimisen yhteydessä Borg luonnollisesti ikuisti itsensä pukuhuoneen peilistä kurvikkaaseen selfieen, joka on nyt saanut hänen someseuraajiltaan varsin innostuneen vastaanoton. Ei se tosin ihme ole.

Edellä mainituista Soinnun neuvoista nuoremmalle itselleen mainittakoon esimerkiksi ”Älä stressaa koko ajan tulevaa. Elämä tulee olemaan aina tietyllä tavalla kesken. Nauti matkasta.”. Tämä lienee neuvoista tärkein. Lisäksi Sointu totesi, ettei yhden illan jutuista tule tuntea syyllisyyttä ja ettei persaukisuutta pidä hävetä, sillä se opettaa elämästä ja paiskimaan töitä rahojen eteen.