Hauska näky videolle – karhuperhe kompuroi riippumatossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Riippumatossa loikoilu on mainio tapa viettää laiskaa kesälomapäivää. Riippumaton päälle kiipeäminen voi kuitenkin tuottaa hieman vaikeuksia varsinkin tottumattomalle nautiskelijalle.

Yhdysvaltojen Connecticutissa todistettiin taannoin yllättävää ja hauskaa näkyä. Paikallisen kodin takapihalle löntysteli karhuperhe, joka päätti nautiskella kesäpäivästä puutarhassa. Karhujen huomio kiinnittyi pian riippumattoon.

Kaksi karhunpentua yritti ensin kiivetä riippumattoon, mikä ei osoittautunut aivan helposti tehtäväksi. Helppoa se ei ollut myöskään pian paikalle ilmestyneelle karhuemolle. Lopulta kuitenkin emo ja toinen poikasista pääsivät loikoilemaan riippumaton päälle.

– Oli kiinnostavaa seurata karhujen leikkiä kauempaa. Upeaa nähdä, kuinka ne vain pitivät hauskaa keskenään, videon kuvannut Justin Mathwes kuvaili CT Insider -lehdelle.