Olutmerkki lanseerasi räkälän makuisen jäätelön – maistaisitko?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Edullisissa ja hämärissä kuppiloissa on oma tunnelmansa ja hajumaailmansa. Nyt hämyisten baarien tunnelmaan voi Yhdysvalloissa virittäytyä jäätelön muodossa.

Olutyhtiö Miller High Life yhdisti voimansa alkoholijäätelöä valmistavan Tipsy Scoopin kanssa. Lopputuloksena syntyi jäätelö, jonka makumaailman inspiraationa ovat toimineet niin kutsutut räkälät. Jäätelössä yhdistyvät oluen maku, maapähkinä, tupakan savun aromi, karamelli ja tumma suklaa.

Maapähkinän tarkoituksena on tuoda mieleen baareissa usein tarjoiltavat pähkinät, jotka putoilevat tiskiltä lattialle. Erikoinen jäätelömaku laseerataan jäätelöpuikkojen 100-vuotisjuhlan kunniaksi. Jäätelön alkoholipitoisuus on viisi prosenttia, ja puikkoja myydään Yhdysvalloissa kuuden kappaleen pakkauksissa 35 euron hintaan.