Saara Aalto järjestää ilmaisen nettikornsertin sunnuntaina: ”Suoraan keittiöstäni”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britannian The X Factorissa vuonna 2016 kilpaillut suomalaislaulaja Saara Aalto on viettänyt hiljaiseloa keikkarintamalla. Hiljaiselo kuitenkin loppuu pian, sillä tähti järjestää ilmaisen verkkokonsertin.

Tuoreessa Instagram-julkaisussaan Aalto kertoo olevansa etuoikeutettu voidessaan asua Suomessa. Artistin mukaan hän on viettänyt viimeiset kaksi vuotta leväten, luoden uudelleen minäänsä, opiskellen ja keskittyen hyvinvointiinsa. Aallon mukaan kahden vuoden hiljaisuus keikkojen suhteen päättyy sunnuntaina järjestettävässä ilmaisessa akustisessa nettikonsertissa.

– Kyse on täysin akustisesta keikasta, joka sisältää kaikkien aikojen kauneimpia lauluja. Mukana on myös joitain yllätyksiä. Nähdään sunnuntaina, suoraan keittiöstäni, Aalto kirjoitti.

Saara Aalto esiintyy syksyn aikana livenä myös perinteisemmällä tavalla. Hän on mukana Laivaston soittokunnan Disneyn taikaa -konserteissa marraskuussa Tampereella, Turussa ja Helsingissä.