Brittihovin asuinjärjestelyt ihmetyttävät – Cambridgen herttuapari muuttoaikeissa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Cambridgen herttuapari prinssi William ja herttuatar Catherine ovat tekemässä paluuta kesäasunnolta takaisin arkikotiinsa. Norfolkin Anmer Hallissa sijaitseva kesäasunto jää perinteisesti taakse syksyn tullen. Nyt kuitenkin spekuloidaan sillä, muuttaako perhe takaisin Kensigtonin palatsiin vai voisiko edessä olla maisemanvaihdos Widsorin linnan maille.

– William ja Catherina kaipaavat enemmän tilaa lapsilleen. Kensingtonin palatsi on kuin hulppea vankila lapsille, jotka haluavat pelata rauhassa jalkapalloa ilman jatkuvaa valvontaa. Windsorissa olisi heille enemmän vapautta ja paikka olisi perheelle täydellinen, kuninkaalisten asiantuntija Ingrid Seward veikkaa Majesty Magazinelle.

Uudella kuninkaallisella asuinalueella olisi heidän käytössään muun muassa 1800-luvulla valmistunut Adelaine Cottage. Talo sijaitsee kymmenen minuutin päässä kuningatar Elisabetista. Rakennuksessa olisi jokaiselle lapselle oma huone.