Mies pelastettiin sortuneesta tunnelista – yritti kaivaa tietä pankkiin?

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Roomassa pelastettiin perjantaina tunneliin ansaan jäänyt mies. Hänen epäillään kaivaneen tunnelia paikalliseen pankkiin, tarkoituksena varastaa sieltä rahaa.

Rooman pelastuslaitos sai hälytyksen sortuneesta tunnelista pakenemaan onnistuneeseen nelikkoon kuuluneelta henkilöltä. Pelastustoimet kestivät yhteensä kahdeksan tuntia. Kuuden metrin syvyydessä olleelle miehelle annettiin niiden aikana ruokaa ja happea sylinterin kautta.

Mies toimitettiin sairaalaan kriittisten vammojen vuoksi. Hänen odotetaan kuitenkin selviytyvän hengissä. Mies on The Guardian -lehden mukaan tuomittu aikaisemmin varkauksista.

Tunnelia kaivaneiden henkilöiden epäillään olleen rikollisjengiläisiä. Poliisi uskoo tavoitteena olleen kaivaa tunneli suljetusta liikkeestä läheiseen pankkiin. Tekijöiden tavoitteena oli ilmeisesti saada tunneli valmiiksi maanantaiksi, jolloin pankki oli suljettuna paikallisen juhlapyhän vuoksi.