Danny täyttää 80 vuotta – juhlaristeily peruttu vähäisen kysynnän vuoksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Danny, eli Ilkka Lipsanen myös lempinimellä tunnettu Iso D täyttää 80 vuotta 23. syyskuuta. Syntymäpäivää oli tarkoitus juhlia seuraavana päivänä Turusta starttaavalla juhlaristeilyllä, mutta matka on nyt peruttu. Järjestä Ikaalisten matkatoimisto on tiedottanut asiasta.

Baltic Princess -laivalle suunniteltu juhlaristeily on peruttu, koska Tallink-yhtiö muutti risteilyaluksen reittiä, eikä risteilylle myyty tarpeeksi lippuja etukäteen. Danny lähtee kuitenkin 80-vuotisjuhlakiertueelleen. Risteilylle suunniteltiin fanitapaamisia, joten ehkäpä sellaisia järjestetään VIP-asiakkaille myöhemmin.

Danny eli Ilkka Lipsanen on pitkän uransa aikana tehnyt yli 100 listahittiä, kirjoittanut yli 50 show’ta ja kouluttanut suuren määrän uusia artisteja Suomen musiikkikenttään. Lisäksi hän on toiminut Solo Ry:n puheenjohtajana yli 25 vuoden ajan. Mieheltä ilmestyi hiljattain uusi ja kaikista laajamittaisin elämäkertateos, mitä artistista on ennen tehty. Elämäkerran kirjoitti palkittu kirjailija Antti Heikkinen.