Sara Siepin ullakkokoti yhä myynnissä – hintaa jouduttu laskemaan rutkasti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kolmekymppinen somevaikuttaja ja malli Sara Sieppi osti keväällä uuden asunnon Helsingin kantakaupungista. Hänen aiempi asuntonsa Helsingin Munkkisaaressa tuli myyntiin, mutta se ei ole käynyt vielä kaupaksi. Kerrostalon kattohuoneisto on kooltaan 55 neliötä ja hinnaksi määriteltiin ensin 548.000 euroa.

Nyt asunnon pyyntihinta on pudonnut 498.000 euroon, eli summa on laskenut neljän kuukauden aikana 50.000 euroa. Asunto on remontoitu Siepin toiveiden mukaan yhdessä sisustussuunnittelijan kanssa.

– Tässä huoneistossa aistii harmonisen tunnelman heti sisään tullessa. Näkymät ikkunoista Hietalahden satama-alueelle ovat avarat ja meri on rauhoittava elementti arjen keskellä. Viime vuonna laadukkaasti remontoitu mattamusta keittiö on kaunis ja pelkistetty, myynti-ilmoituksessa kerrotaan.