Ed Sheeran suunnitteli pelipaidan fanittamalleen jalkapalloseuralle

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ed Sheeran tunnetaan parhaiten laulajana ja lauluntekijänä, mutta nyt hän on noussut otsikoihin hieman toisenlaisissa merkeissä. Tähti on suunnitellut uuden pelipaidan fanittamalleen jalkapalloseuralle.

Ed Sheeranin mukaan häneltä pyydettiin apua Englannin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Ipswich Townin kolmannen peliasun suunnittelussa. Muusikko liitti pelipaitaan Equals-albuminsa kansitaiteesta tuttuja elementtejä.

– Halusin luoda jotain, jossa olisi hienovarainen viittaus albumiini. Halusin kuitenkin samalla luoda upean vaatteen, jota ihmiset eri puolilta maailmaa haluaisivat käyttää. Rakastan sitä, Sheeran kuvaili seuran tiedotteessa.

Sheeran varttui Suffolkissa, joka on myös Ipswich Townin kotikaupunki. Tähti onkin joukkueen pitkäaikainen fani. Taannoisessa Helsingin konsertissa tähti nähtiin tosien esiintymässä Suomen jalkapallomaajoukkueen Huuhkajien pelipaidassa.