Huijaako Aubrey O’Day somekuvissaan? Biksukuvia epäillään tekaistuiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Los Angelesissa asuva glamourmalli ja laulaja Aubrey O’Day nousi tunnetuksi realityohjelmien kautta. Sittemmin hän seurusteli pitkään salasuhteessa Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin pojan Donald Juniorin kanssa. Nainen on ollut useassa kohussa liittyen hänestä otettuihin ja julkaistuihin valokuviin.

Naisen Instagramin otokset ovat aivan eri näköisiä kuin Aubrey O’Daysta julkaistut paparazzikuvat. Ihmiset ovat epäilleet nyt Aubrey O’Dayn kopioineen toisen Instagram-käyttäjän kuvia ja liittäneen itsensä kuvien maisemaan. Nainen on aiemmin jäänyt kiinni överiksi menneistä photoshoppauksista.

Viime vuodesta asti julkaistujen kuvien mukaan vaalea povipommi poseeraa viettelevästi uskomattoman täydellisillä rannoilla. O’Dayn paikkamerkintöjen mukaan lähes kaikki kuvat on otettu Balilla, Indonesiassa. Sosiaalisen median käyttäjät eivät kuitenkaan usko naisen edes käyneen kyseisillä rannoilla. O’Day on sittemmin muuttanut tilinsä yksityiseksi.