Joy Corrigan käänsi katseet rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Sports Illustrated -lehden vuosittaisen uimapukunumeron sivuilta taannoin tunnetuksi tullut Joy Corrigan on viime aikoina saanut lisää jalansijaa mallimaailmasta. Ura on nousukiidossa, ja viime aikoina hän on noussut viihdemaailman kärkinimien joukkoon.

Tällä kertaa Joy on poseerannut näyttävästi rannalla Yhdysvalloissa järjestetyssä kuvaussessiossa, jossa hän keikisteli kameran edessä niin biksuissa kuin uimapuvussakin. Näyttävät kaunottaret eivät taatusti jääneet huomaamatta paikalle sattuineilta ohikulkijoilta.

Joy Corrigan aloitti malliuransa jo 14-vuotiaana teinityttönä, kun häntä pyydettiin kauppakeskuksessa osallistumaan paikalliseen muotinäytökseen. Siitä sai alkunsa ura, joka vie kaunotarta kohti nyt mallimaailman parasta A-sarjaa. Sports Illustrated vuoden 2016 uimapukunumerossa poseeraaminen on yksi alan suurimmista meriiteistä koko maailmassa.