Chrissy Teigen on raskaana – haaveilee suuresta vauvamasusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huippumalli Chrissy Teigen on raskaana. Nainen esitteli pikkuista vauvamasuaan Instagramissa peiliselfiessä. Hän myönsi kuvan yhteydessä, että haluaisi raskauden olevan pidemmälle kehittynyt.

– Olisitpa jo valtava, Teigen kirjoitti toivekkaana viitaten vauvamasunsa kokoon ja kertoi nauttivansa vähiten raskauden keskivaiheesta.

Teigenillä ja hänen aviomiehellään John Legendillä on entuudestaan kuusivuotias Luna-tytär ja neljävuotias Miles-niminen poika. Perheeseen kuuluu myös enkelivauva Jack, joka menehtyi raskauden aikana. Teigen kertoi viime vuosien hämärtäneen tunteita, mutta nyt uusi raskaus on saanut onnen uudelleen sykkimään.

Chrissy Teigen ja John Legend menivät naimisiin vuonna 2013. Jackin menettämisen jälkeen pariskunta on turvautunut hedelmällisyyshoitoihin. Teigen on kertonut raskausuteluiden satuttaneen etenkin silloin, kun hänellä on ollut ainoastaan vatsan seudun turvotusta. Nyt näyttää siltä, että terve alkio on saatu onnellisesti pieneksi lapsen aluksi ja raskaus etenee suunnitelmien mukaan.