Kamelinvarvaskaunotar palasi näyttävästi Hollywoodiin – povi kuin kaksi jalkapalloa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kesäkuussa kokonaisen kuukauden Yhdysvaltojen Los Angelesissa viettänyt silikonipommi Mary Magdalene on matkustanut takaisin West Hollywoodin bailaamaan. Hänen aiempi reissu oli täynnä sairaalakäyntejä, kohtaamisia poliisien kanssa, alkoholia, huumeita, seksiä ja bileitä. Sama näyttää jatkuvan myös nyt.

On myös mahdollista, että tällä kertaa nainen suunnittelee pidempää ja pysyvämpää visiittiä Los Angelesiin. Hän on julkaissut videoita asunnosta, jota sisustaa omintakeisella tyylillään parhaillaan. Ei ole tiedossa, saapuvatko myös naisen Kanadassa asuneet eläimet kiinteistön pihalle. Hänellä on koiria ja yksi sika.

Mary Magdalene sai aiemmin myös mojovan laskun AirBnB-majoituksensa omistajalta, joka penäsi 13.000 dollaria rikki menneistä kalusteista ja siivouskustannuksista. Hän maksoi laskun ja sai rahoitusta myös faneiltaan. Mary Magdalene on tullut tunnetuksi överiksi menneiden kauneusleikkaustensa ansiosta ja hän suunnittelee lisätäytettä vartaloonsa. Naisella on kertomansa mukaan maailman muhkein kamelinvarvas, siitä hän on saanut myös lempinimensä Staran artikkeleihin.