Hämeen Sanomat: Kuka heittelee sulatejuustoviipaleita Hämeenlinnassa?

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hämeenlinnassa on ihmetelty erikoisia ilkivallantekoja. Tarvasmäellä ja Käikälässä asuvien kotien terasseille ja ikkunoille on ilmestynyt liiskattuja sulatejuustoviipaleita. Hämmentävästä ongelmasta uutisoi ensimmäisenä Hämeen sanomat.

Sulatejuustoviipaleiskuja on puitu muun muassa paikallisissa Facebook-ryhmissä. Juustoja epäiltiin alkuun eläinten pudottamiksi. Yhdeltä terassilta löydettiin kuitenkin myös juustoviipaleen suojapaperit, mikä viittaa asialla olleen ihminen.

Sulatejuustoa on liiskattu muun muassa ikkunoihin, minkä seurauksena asukkat ovat joutuneet näkemää vaivaa niiden raaputtamiseksi irti. Juustoviipaleiden siivoamisen lisäksi hämeenlinnalaisia huolestuttaa tekijöiden hiippailu ihmisten kotien ikkunoiden takana.

– Ei minustakaan kivalta tunnu, että joku käy tuossa ikkunan takana liiskaamassa juustoa ikkunaan, vaikka se on helppo siivota, kommentoi sulatejuustoiskun uhriksi joutunut Leila Pietilä Hämeen Sanomille.