Pasha Pozdniakova juhli näyttävästi – ei taatusti jäänyt huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippunäyttävä suomalaiskaunotar Pasha Pozdniakova poseerasi taannoin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on Instagramissa jo noin puolitoista miljoonaa seuraajaa. Somekiireiltään Pasha on nyt ehtinyt suunnata Itävaltaan.

Kurvikas julkkiskaunotar nähdään nyt poseeraamassa muodokaana Itävallan pääkaupungissa Wienissä, jossa hän on ollut viettämässä iltaa Kleinod Prunkstück -ravintolassa yhdessä ystävänsä kanssa. Maailmankuulu kurvitar ei varmasti jäänyt keneltään huomaamatta.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähtiin myös kansikuvassa.